Prvi put u Srbiji… Anthrax na glavnoj bini Arsenal festa

0
304
Oglasi

Legendarni treš metal bend Anthrax nastupiće prvi put u Srbiji 22. juna na Arsenal Festu 07 u Kragujevcu.

Anthrax/ Photo: Jimmy Hubbard
Anthrax/ Photo: Jimmy Hubbard

Anthrax, poznat kao jedan iz velike četvorke treš metal bendova u kojoj su Metallica, Megadeth i Slayer, nastupiće od 21:00 časa kao hedlajner na Main Stageu prve večeri festivana.

Osnovan u Njujorku 1981. godine, Anthrax je do danas prošao kroz brojne faze delovanja i promene postava, prodavši u više od 10 miliona primeraka својих 11 albuma, na kojima su zabeleženi neki od klasika treš metala kakvi su “Madhouse”, “Indians”, “Got The Time”, “Caught In A Mosh”, “I’m The Man”… ili saradnja sa reperima Public Enemy u “Bring The Noise”.

Anthrax/ Photo: Travis Shinn
Anthrax/ Photo: Travis Shinn

Prošlogodišnji album “For All Kings” pokazuje da bend nastavlja sa kreativnim uzletom započetim sa prethodnim “Worship Music” (2011), a pevač Džoi Beladona, ritam gitarista Skot Jan, bubnjar Čarli Benant, basista Frenk Belo i solo gitarista Džon Done i u Kragujevcu će pokazati zašto Anthrax s pravom smatraju za jedan od najmoćnijih svetskih metal bendova.

– Radimo ovo sada već 35 godina. To smo što smo, ne možemo biti ono što nismo, ne foliramo ljude. To je taj naš njujorški duh – objašnjava suštinu benda Frenk Belo.

Arsenal Fest 07 biće održan u Kragujevcu od 22. do 24. juna u fantastičnim prostorima na otvorenom – Kneževom arsenalu, Zastavinoj bašti i u rustičnoj Čaurnici.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime