PRVI AUTORSKI KONCERT DŽONIJA RANKOVIĆA I THE CHURLIANS… A u Božidarcu sa njima na bini i reprezentacija rok legendi

0
314
Oglasi
Nikola Džoni Ranković/Photo: Promo
Nikola Džoni Ranković/Photo: Promo

U moru koncerata koji će se u Beogradu održati u prednovogodišnjem periodu, jedan se svakako izdvaja kao ozbiljna preporuka ljubiteljima pravog roka.

Najmlađi rok gitarista, autor i frontmen na prostorima Evrope Nikola Džoni Ranković održaće sa svojim bendom The Churlians 23. decembra u Božidarcu prvi veliki samostalni autorski koncert u Beogradu.

Nikola Džoni Ranković/ Photo: Promo
Nikola Džoni Ranković/ Photo: Promo

Uz poseban osvrt na kvalitet audio i video produkcije i set listu kojom će predstaviti svoj autorski opus, Džoni i momci iz The Churlians će na bini imati i specijalne goste – aktivnu reprezentaciju rok legendi koju će činiti: Žika Jelić (Yu grupa) na lapstilu, Dragoljub Crnčević Crnke (Point blank) na gitari, Vicko Milatović (Riblja čorba) na bubnju, Saša Lokner (Bajaga i Instruktori) na klavijaturama, Dragan Jovanović Krle (Generacija 5) na gitari i Zoran Radomirović Švaba (Električni orgazam) na basu.

Ideja da publika dobije i kvalitet više ostvarena je kroz izložbu rok fotografija Wood RS a još jedan benefit biće prodaja druge knjige iz čuvenog serijala “R’N’ROLL u kandžama interneta” autora Branimira Loknera i Predraga Jovanovića po promotivnoj ceni, u kojoj je Džoni Ranković najmlađi sagovornik.

Nikola Džoni Ranković/Photo: Promo
Nikola Džoni Ranković/Photo: Promo

Džoni je u glavnom gradu već nastupao (Taš, Rolerijada na Trgu…) ali ovo će biti prvi samostalni veliki autorski rok koncert što je takođe presedan u rok svetu, u kome se veoma često traže i nalaze izgovori. Najmlađi autorski rok bend na čelu sa neumornim Džonijem ne priznaje povlačenje, izgovore i opravdanja. Vredno su vežbali, radili i na novim pesmama i sa velikim uzbuđenjem pozivaju publiku da dođe u Božidarac 23.decembra u 20 časova.

Ulaznice  se mogu kupiti u Felix Shopu (TC Sremska) ili putem mejla info@johnnyrankovic.com  kao i u Božidarcu na dan koncerta po ceni od 400 dinara.

HL

 

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime