Prva mala pobeda… Britni Spirs sud konačno dozvolio da govori u svoje ime

0
195
Oglasi
Britni Spirs/Photo: YouTube printscreen
Britni Spirs/Photo: YouTube printscreen

Advokat Britni Spirs, Semjuel D. Ingam III, rekao je kako ga je pevačica zamolila da od suda zatraži statusno saslušanje na kom će ona moći da se obrati direktno sudu u vezi starateljstva.

Sud je konačno procenio da je pevačica Britni Spirs (39) spremna da govori u svoje ime.

Naime, njen advokat Semjuel D. Ingam III rekao je kako ga je Britni zamolila da od suda zatraži statusno saslušanje na kom će ona moći da se obrati direktno sudu. Advokat nije otkrio o čemu bi pevačica tačno želela da govori na sudu, ali je rekao da se radi o statusu starateljstva.

Britni Spirs se prvi put oglasila povodom dokumentarca o sebi: Celog života me osuđuju i vređaju, a ja samo – neću da budem savršena

Sudija Brenda Peni odobrila je molbu i saslušanje zakazala za 23.jun.

Britni je od 2008. godine pod nadzorom staratelja i izrazito se protivi da njen otac Džejmi Spirs bude staratelj njenih poslova i finansija. Džejmi je ranije odstupio sa te pozicije zbog zdravstvenih problema.

Spirs trenutno komunicira sa fanovima putem društvenih mreža gde objavljuje zanimljive snimke sa dugim postovima. Tako im se i nedavno obratila i odgovorila na pitanje „Jesi li dobro“, koje joj se često postavlja.

Fanovi zabrinuti za psihičko stanje Britni Spirs, ona im odgovorila video porukom…

“Da, potpuno sam dobro. Izuzetno sam srećna, imam predivan dom i decu”, pokušala je da objasni svojim fanovima pop princeza, koja s bivšim suprugom Kevinom Federlajnom ima dvojicu sinova – 14-godišnjeg Džejdena Džejmsa i 15-godišnjeg Šona Prestona.

“Trenutno sam na pauzi i uživam”, dodala je 39-godišnja zvezda.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime