Prštaće… Lea Dobričić u kragujevačkoj “Čaurnici”

0
241
Lea Dobričić/Photo: Promo
Oglasi

U rustičnom prostoru industrijske “Čaurnice” iz 19. veka, koji se nalazi u kompleksu Knežev Arsenal, na mestu koje je poslednjih nekoliko godina postalo sinonim za muzička dešavanja u gradu, u subotu 22. oktobra nastupiće Lea Dobričić, Mancha & MarkPanić i Nikola Paunović. Za warm up biće zadužen Hunckie b2b Petrovitz Yugoslavia. Party počinje u 23 sata, a broj ulaznica je ograničen.

Lea Dobričić je mlada Begrađanka koja je elektronskom muzikom počela da se bavi sa jedanaest godina. Tada je prvi put stala za gramofon i miksetu, a prve dve samostalne pesme napravila je u 15. godini.

Lea Dobričić/Photo: Promo
Lea Dobričić/Photo: Promo

Najvažniji trenutak u njenom dosadašnjem poslovnom životu desio se leta 2013.godine, kada je postala pobednik je “Burn Studios takmičenja” za DJ rezidenturu na Ibici i uz još dvoje takmičara doblae priliku da celo leto nastupa kao rezident na serijalu Elrow žurki u klubu “Privilege” na ovom čuvenom španskom ostrvu.

Lea Kragujevčanima obećava groznicu subotnje večeri, a headliner.rs biće u društvu talentovane di-džejke i ispratiti njen nastup koji će potrajati do ranih jutarnjih sati.

M. B.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime