Propovednik bluza i prljavog rokenrola… Tongue Tied Twin održao koncert u Svilajncu

0
346
Tongue Tied Twin/ Photo: Grebo Grey
Oglasi

Tongue Tied Twin, švajcarski one man bend svirao je u Svilajncu u baru BRIK. TTT je ovo bio sedmi  nastup u ovom malom gradiću, a poslednji je bio pre tri godine.

Kristijan Bulman, srpski zet i brat, čovek koji ušao u enciklopediju o fenomenu “One Man” bendova, obišao je bine širom Evrope i održao više od 500 koncerata.

Propovednik je bluza i prljavog rokenrola. Svake godine kada dođe u posetu tazbinu, odradi nekoliko svirki po Srbiji, a Svilajnac mu je jedna od omiljenih destincija.

U prepunom baru BRIK, TTT prošlonedeljnim je koncertom prevazišao sve svoje ranije svirke. Izvodio je svoje autorske pesme, istovremeno svirajući gitaru, bas bubanj, kontra činelu i usnu harmoniku.

Koncert je otvorio vatrom koja se prelivala po vratu njegove neobične gitare, dok on svira slajd i peva, “We Got a Fire”, izazivajući ovacije prisutne publike.

Sirovi zvuk gitare mešavina delta bluza sa pankom, vulkanska energija koja izbija tokom njegovog performansa nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Svirao je svoje najbolje pesme uz jednu obradu Partibrejkersa, ubedivši na taj način prisutne da se dobro snalazi i sa srpskim jezikom.

Tongue Tied Twin je u isto vreme i šoumen, zabavljač, performer i vrsan muzičar. Pokazao je (inastupom dokazao) kako se može velikim i predanim radom talenat dovesti do savršenstva.

Usavršio je stil sviranja na gitarama ručne izrade od jedne i više žica uz originalan scenski Nastup i tako “overio” sebi mesto na listi najboljih One Man bendova sveta.

Sa dva brejka tokom svirke uz dva bisa svirao je više sat vremena, priuštivši prisutnima jednu od najboljih svirki u Svilajncu.

Mihajlo Belolule Marković

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime