Promocija prvog CD izdanja benda Fraktal u petak u SKC Kragujevac

0
409
Fraktal/ Photo: AleX
Oglasi

Bend Fraktal održaće promociju debi izdanja “Imaginarium” u petak, 16. decembra u Studentskom kulturnom centru Kragujevac.

Fraktal je nastao sredinom 2020. godine na korenima različitih muzičkih pravaca i iskustava koje su doneli članovi benda unošenjem svojih ličnih uticaja. Njihova muzika pruža osećaj snažne autentičnosti i iskrenosti, originalnu viziju čiste energije koja spontano i neposredno pokreće svakog slušaoca.

Prvi singl pod nazivom “Kraj” objavljen je u decembru 2020. godine i premijero emitovan na “dvestadvojci”. Tokom narednih nedelja pesma je više puta bila Hit dana, da bi u januaru postala i Hit nedelje čime je bila i u konkurenciji za Hit 2021. godine ove radio stanice.

Drugi singl, pesma na engleskom jeziku, “Your Fire”, objavljen je u martu 2021. i istog meseca postao Hit meseca emisije BUNT. Takođe, ova pesma je bila u konkurenciji i za Hit 2021. godine gde je zauzela drugo mesto.

Fraktal/ Photo: Promo (Kontra PR)

Treći singl, “True Love” objavljen je u julu 2021. istovremenom premijerom na stanicama Radio Beograd 202 i Rock Radio 104,7MHz u Solunu.

Početkom maja ove godine Fraktal je i od svog grada dobio prvo javno priznanje pozivom da sa poznatim bendovima koji traju gotovo decenijama obeleži nastupom Dan grada Kragujevca.

Premijera: Bend Fraktal objavio spot za “Neke nove stvari”

Bend je nastavio da vredno radi na promociji postojećih i stvaranju novih pesama kojima će probati da javnosti prikaže malo drugačiji muzički svet, koji je nazvan”Imaginarium”.

Sastav Fraktal jedan je od odabranih na konkursu za Prvi CD u organizaciji SKC Kragujevac. Koncert je posvećen promociji tog izdanja.

Ekipu benda koji je radio na “Imaginariumu“ čine: Aleksandra Rikanović, Ivan Ristić, Petar Radivojević i Lazar Avdić.

Ulaz na koncert je slobodan.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime