Promocija debi albuma benda Park u klubu Rokanje

0
264
Oglasi
Park/ Photo: Facebook @ParkBandBg
Park/ Photo: Facebook @ParkBandBg

U beogradskom klubu Rokanje 8. decembra nastupiće bend Park koji će tom prilikom i promovisati svoj album “Novi život” (od 5. decembra dostupan na Deezeru).

Beogradski bend Park donosi novu energiju na domaću rok scenu svojim specifičnim zvukom koji objedinjuje tvrđi gitarski zvuk sa nežnijim notama akustične gitare.

Park/ Photo: Promo
Park/ Photo: Promo

 

Ponekad agresivan kao Foo Fighters, a na momente emotivan kao Farside, Park uspešno miri svoja dva lica ulivajući modernom rok zvuku na našim prostorima jedan novi život.

“Novi život” je naziv debitantskog albuma benda i donosi 14 pesama (12 autorskih, jednu bonus akustičnu verziju i jednu obradu). Tekstovi pesama su na srpskom jeziku, sa tematikom koja inspiraciju pronalazi u svetu oko nas, životu generalno, putu ka samospoznaji, prijateljstvu i ljubavi.

Ukratko, Park okuplja petoricu zabavnih momaka koji žele da prodrmaju ljude, probude u njima raznovrsne emocije i nateraju da ih podele glasno sa drugima.

Članovi benda su: Dušan Smiljanić Lumber  (gitara i glavni vokal), Damir Duraki (bas gitara i vokal), Miloš Đurica (akustična gitara i prateći vokal), Milen Zlatanović Zmolen (gitara i prateći vokal) i Miroslav Ćatić (bubnjevi).

 

 

Album “Novi život” benda Park u izdanju izdavačke kuće Lampshade Media je dostupan na Deezeru i drugim digitalnim streaming platformama od 5. decembra 2016. Godine.

Promocija albuma grupe Park je 8. decembra od 21:30 časova u klubu Rokanje (Cetinjska 15). Ulaz je slobodan.

<>

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime