Promocija CD-a “Pesme Haralampiju LIVE“ Nebojše Mastilovića u Multimedia Music Record Store

0
62
Nebojša Mastilović i saradnici/ Photo: Promo
Oglasi

Promocija live CD-a “Pesme Haralampiju LIVE“ Nebojše Mastilovića (Multimedia Music), biće održana u utorak, 16. jula u 18:00 časova u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Nebojša Mastilović rođen je 1972. godine u Beogradu. Diplomirao je na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Snimio je dva albuma autorske duhovne muzike sa grupom “Pirg” – “Zemlja svetog Simeona” 2002. godine i “Ne od ovog sveta” 2007. godine. Snimio je i objavio i dva smostalna albuma sa autorskim pesmama “Sjajne srpske zvezde” 2013. godine i “Pesme Haralampiju” 2020. godine.

Photo: Promo

Koncert u Centru za kulturu Vlada Divljan – “Pesme Haralampiju – live” , održan je 27. juna 2022. godine kao promotivni koncert albuma “Pesme Haralampiju”.

Pored pesama sa ovog albuma, na koncertu su izvedene i pesme sa albuma grupe “Pirg” kao i pesme sa prethodnog Nebojšinog albuma “Sjajne srpske zvezde”.

Na koncertu su kao izvođači uzeli učešće: Nebojša Mastilović (vodeći glas i ritam gitara), Vladimir Antić (ritam i solo gitara i prateći glas), Pavle Petrović (bas gitara), Tamara Živković (violina), Nebojša Brdarić (frula i prateći glas) i Andreja Krstić (kahon,udaraljke i prateći glas).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime