Promocija albuma “Obale” Zorana Veljkovića Kize 10. novembra u Multimedia Music Record Store

0
410
Oglasi
Zoran Veljković Kiza/ Photo: Promo
Zoran Veljković Kiza/ Photo: Promo

Promocija albuma Zorana Veljkovića Kize – “Obale“ biće održana u sredu, 10. novembra od 17:00 časova u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Zoran Veljković Kiza je iskusni muzičar koji učestvovao u studijskom radu kao i na live svirkama mnogih poznatih sastava i izvođača sa ovih prostora (U škripcu, Patos, Madam Piano…), a sarađivao je i sa najpoznatijim beogradskim klubskim bendovima.

Za album “Obale“ kaže da je iskren, “organski“ projekat, odsviran za jedan dan.

Zoran Veljković Kiza/ Photo: Promo
Zoran Veljković Kiza/ Photo: Promo

– To je pokušaj da zabeležim emocije nastale kod kumova na sojenici, kroz interakciju sa prirodom, bojama, ambijentom… Kroz iskrenu emociju i u večitom traganju za zvukom na električnoj i akustičnoj gitari, pokušao sam da ispričam priču nastalu na obalama – kaže Zoran i dodaje:
– Cilj mi je da prenesem, kroz ambijentalnu svirku, deo impresija, boja i ambijenta kroz razmenu energije sa ljudima, prirodom… Kroz gitaru sam pokusao da “naslikam” emocije.

Na promociji albuma, pored autora, govoriće i Rodoljub Stojanović, direktor diskografske kuće Multimeda Music, kao i muzičar Saša Ranđelović Ranđa.

Deo ekipe koja je učestvovala na albumu prirediće i kratku, akustičnu svirku za prisutne, a album će moći da se kupi po promotivnoj ceni.

Album “Obale“ na kojem se nalazi čak 17 numera, kao digitalno izdanje objavljen je na proleće 2021. godine za diskografsku kuću Multimedia Music, a sada je dostupan i kao fizičko izdanje i može se kupiti u na svim prodajnim mestima Multimedia Music i online na www.multimedia-music.com.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime