Promena datuma i lokacije koncerta… Nouvelle Vague 30. jula u Botaničkoj bašti

0
386
Nouvelle Vague/ Photo: Promo (CEBEF)
Oglasi

Koncert poznate francuske grupe Nouvelle Vague pomeren je za nov termin i menja lokaciju, pa će tako biti održan 30. jula u Botaničkoj bašti “Jevremovac” (umesto prvobitno najavljenog 22. juna na Kalemegdanskoj tvrđavi).

Ulaznice za koncert na Kalemegdanu važe i za novi datum, a ukoliko neko želi, može da ih vrati na mestu na kome su kupljene.

Nouvelle Vague je unapredio pojam “cover benda” i počeo da oduševljava publiku koja gotovo zaboravlja originalne verzije kada čuje njihov zvuk.

Sa nekoliko studijskih albuma i opsežnim globalnim turnejama pod svojim imenom, Nouvelle Vague je proslavio 19. godišnjicu, uz pauzu od nekoliko godina zbog situacije u svetu.

Prva dva albuma grupe, “Nouvelle Vague” (2004) i “Bande A Part” (2006), definisala su njihov jedinstveni zvuk sa Bossa verzijama New Wave Classicsa.

Njihov treći album “NV3” (2009) sadržao je saradnju sa Martinom Gorom iz Depeche Mode, Terijem Halom iz The Specials i Barijem Adamsonom.

Kasniji hvaljeni albumi objavljeni su 2010, 2016. i 2019, a bend je nastupao pred publikom širom sveta tokom svoje 19 godina duge karijere.

U 2018. produkcija Nouvelle Vaguea otkrila je da se bend vraća svojim korenima: akustična gitara, nekoliko klavijatura, malo ambijenta i dve pevačice. Posle nedavne smrti osnivača, Olivijea Liboa, postava benda je ponovo preuređena.

Koncert počinje u 20:30 časova, a ulaznice možete da kupite na Ticket Vision prodajnim mestima i onlajn na tickets.rs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime