Producenti serije “Peaky Blinders” pod istragom… Snimali iako su znali da u ekipi ima kovid pozitivnih

0
183
Oglasi
Peaky Blinders/Promo
Peaky Blinders/Promo

Producenti serije “Peaky Blinders”, čija se šesta sezona trenutno snima, nalaze se pod istragom zbog sumnje da su kršili sigurnosne protokole odnosno zato što nisu zaustavili snimanje kada su saznali da je jedan od članova tehničke ekipe pozitivan na virus korone, objavio je britanski list The Guardian.

Portparol serije rekao je kako je snimanje bilo nakratko prekinuto nakon što se saznalo da je rezultat testiranja jednog člana ekipe, koji se pokazao pozitivnim, na kraju ipak bio lažan. Međutim, članovi ekipe rekli su kako je snimanje bilo nastavljeno bez obzira što su producenti znali da je jedan član ekipe pozitivan.

Definitivno… Kad se završi serija, stiže film “Peaky Blinders”, evo šta se zna do sada

Članovi ekipe pitaju se zašto snimanje nije zaustavljeno onog trenutka kada je došao prvi, pozitivan, nalaz na virus korone. Jedan član ekipe tvrdi kako su se rezultati testiranja krili od njih kao i da,  nakon što je sve otkriveno, mnogi više ne žele da rade na snimanju te popularne TV serije.

Budi mastermind, budi kao Tomi… Predstavljena zvanična Peaky Blinders video-igrica

Sve ove tvrdnje posebno su zabrinjavajuće ako se zna da je snimanje šeste sezone zaustavljeno u martu prošle godine a nastavljeno u januaru  ove godine kada je službeno saošteno kako će se uspostaviti sigurnosni protokoli kako bi se osiguralo snimanje serije kao i sigurnost svih koji su u nju uključeni.

Iz sindikata Bectu (Broadcasting, Entertainment, Communications and Theatre Union) potvrđeno je da se ove tvrdnje istražuju a jedan od njegovih čelnika, Spenser Mekdonald, kazao je kako je snimanje trebalo da bude zaustavljeno istog trenutka i da čekaju odgovor producenata na navode članova ekipe.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime