Producent hit serije: Tramp je toliko glup da nije shvatio da se sprdamo s njim…

0
187
Oglasi
Donald Tramp/Photo: facebook@Donald J. Trump
Donald Tramp/Photo: facebook@Donald J. Trump

Glavni producent serije “Bez oduševljenja, molim!” (Curb Your Enthusiasm) Džef Šafer narugao se Donaldu Trampu jer američki predsednik nije shvatio da se u epizodi u kojoj Leri Dejvid nosi kapu s natpisom “Make America Great Again” zapravo sprdaju s njim.

Taj tip je toliko glup da ne shvata kako ga ismejavamo – rekao je Šafer u intervjuu za The Hollywood Reporter.

U jednoj od epizoda desete sezone serije HBO-a, emitovanoj u januaru, Leri Dejvid (koji u seriji glumi samog sebe) otkriva kako je MAGA kapa odlična za odbijanje ljudi i savršen izgovor da se izvuče iz nezgodnih društvenih situacija.

 

U epizodi Dejvid koristi kapu da se reši besnog motoriste, a scena je zapela za oko i Trampu. “Čvrsti momci za Trampa”, napisao je uz insert iz serije koji je objavio na Twitteru, da bi zbog toga postao predmet sprdnje.

Curb Your Enthusiasm/Photo; press
Curb Your Enthusiasm/Photo; press

Šafer kaže kako je situacija još komičnija jer je neko na setu rekao kako će Tramp definitivno to objaviti na Twitteru kad izađe epizoda, u šta producent nije mogao da poveruje. – I onda je to uradio i još je zakačio to na vrh profila i samo je stajalo tamo.

– Leri i ja smo razgovarali o tome, treba li nekako da reagujemo – nastavio je. – Ali odlučili smo da pustimo tu bebu narandžaste kose da sedi u svojoj umrljanoj peleni.

Nejasno je zašto je Tramp objavio tvit koji je i dalje na njegovom profilu. Ali, američki predsednik već je priznao da često ne zna šta točno deli sa svojih 85 miliona pratilaca.

 

HL/Izvor: index.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime