Problem na Planeti Rock… a jedino Brajan Mej i Nandi Bušel mogu da ga reše

0
163
Brajan Mej i Nandi Bušel, BBC promo
Oglasi

Gitarista benda Queen, Brajan Mej i mala virtuozna bubnjarka, Nandi Bušel, snimili su scenu za popularnu dečiju TV emisiju BBC “Andy And The Band”, koja priča priču o međugalaktičkom bendu Andy and the Odd Socks.

Dvoje umetnika pojavljuju se u prvoj epizodi treće sezone ove muzičke komedije, koja je sada dostupna na BBC iPlayer platformi.

“Planet Rock je u nevolji zbog nedostatka čistog, iskrenog rok zvuka sa Zemlje, i Kum roka (Ser Brajan Mej) je veoma zabrinut”, piše u opisu kloji je medijima prosledio BBC. “On oseća da rešenje može da ležati kod Andy and the Odd Socks i takmičenja Battle of the Bands”.

U čast Čariju Votsu… Pogledajte kako je mala Nandi Bušel obradila “Gimme Shelter” The Rolling Stonesa

“Njegovo kumče Emerald (Nandi Bušel) već je korak ispred njega i kreće se prema Zemlji u svojoj rok kapsuli, kako bi što pre stigla kao pomoć. Može li Emerald da pomogne našim herojima da pobede na Battle of the Bands, uprkos jakoj konkurenciji koju čine lukavi Sandy and the Same Socks? Pa, budućnost roka zavisi od toga…”.

Nandi Bušel konačno nastupila uživo sa Foo Fightersima… i – pokidala! “Everlong” nikada nije zvučala tako dobro i moćno…

Bušel, koja igra menadžerku Andy and the Odd Socks u emisiji, podelila je video koji prikazuje neke od scena iza kulisa i rekla za BBC:

– Nikada nisam igrala govornu ulogu pre, pa je uloga Emerald u “Andy and the Band” bilo savršeno iskustvo za mene. Raditi sa Brajanom Mejom je potpuno otvarenje sna! On je zaista jedna od najljubaznijih osoba koje sam ikada upoznala. Dozvolio mi je da sviram njegovu gitaru i dao mi je nekoliko časova dok smo bili na setu i tako učinio da se osećam zaista posebno.

Astrofizičar Brajan Mej podelio svoj “svemirski san”: Voleo bih da sedim “negde gore”, dok se mala plava planeta okreće ispod mene…

U drugim epizodama nove sezone, vođa benda Endi Dej i njegovi prijatelji upuštaju se u sve vrste neverovatnih avantura.

– Od uvlačenja u video igricu do postavljanja fiktivnog suda i istraživanja krađe dragocenog povrća, do zaustavljanja gusara koji putuje kroz vreme – saopštava BBC, – nijedan čudan posao nije previše čudan za Odd Socks dok se upuštaju u razne muzičke misije.

Andy and the Odd Socks su osnovani 2007. godine, sa ciljem da slave raznolikost i individualnost među decom. Osim što se pojavljuju u emisiji, bend je imao turneju po Velikoj Britaniji i nastupao na Glastonbury Festivalu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime