PRINC TAME… Pokrenuta zvanična peticija da se Ozi Ozborn proglasi – vitezom. Potpisujete?

0
348
Oglasi
 Ozi Ozborn/ Photo: Facebook @ozzyosbourne
Ozi Ozborn/ Photo: Facebook @ozzyosbourne

Nakon onlajn kampanje koja je u kratkom vremenu skupila gomilu elektronskih potpisa, pokrenuta je i službena peticija da rok legenda Ozi Ozborn, uz titulu Princa Tame, dobije i prestižnu titulu viteza odnosno da mu kravljeska porodica dodijeli čast oslovljavanja sa “Ser”.

Helen Maidiotis koja je započela kampanju, molbu je sada i službeno uputila britanskom Ministarstvu za kulturu, medije i sport.

– Ova peticija pokrenuta je kao podrška mojoj kampanji koju sam ranije napravila s ciljem da Ozi Ozborn dobije titulu viteza. Ovo je moj treći pokušaj da na svjetskom nivou pokrenem podršku za gospodina Ozborna. Verujem da zajedno, kao ujedinjena velika baza fanova iz celog svijeta, možemo imati znatan uticaj na finalni ishod nominacije – objasnila je Maidiotis dodavši kako se nada da će skupiti barem 5.000 potpisa.

Argumentima je dodala i Ozbornov veliki značaj za muzički svet – od delovanja u grupi Black Sabbath do dostignuća u samostalnoj karijeri, uključujući brojne nagrade, priznanja i nastupe na najznačajnijim svetskim događanjima.

– Već pet decenija zabavlja svet svojom muzikom. Još od 1968. kad je, kao originalni frontmen benda, predvodio Black Sabbath pa sve do danas neumorno radi kako bi nam pružio ono najbolje od muzičke industrije – njegova inspiracija posvećenost tome je neiscrpna.

Peticiju možete da pročitate i, ukoliko želite da Ozija oslovljavaju sa “Ser”, istu možete da potpišete ovde: “Knight Mr John Michael ‘Ozzy’ Osbourne”.

Roker se trenutno oporavlja u svom domu nakon gripa. Zbog nedavnih nekoliko odlaska u bolnicu otkazan je evropski deo turneje “No More Tours 2” na kojoj je trebalo da mu se pridruže Judas Priest. Budući da ostatak turneje nije otkazan, Ozborn bi na scenu trebalo da se vrati u maju.

HL/Izvor: mixer.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime