Prevarantkinja koja je bila inspiracija za seriju “Inventing Anna” puštena na slobodu… uz jedan uslov

0
309
Oglasi
Ana Sorokina/Photo: YouTube printscreen

Ana Sorokin, nemačka državljanka poznata po neverovatnoj prevari po kojoj je snimljena serija “Inventing Anna”, puštena je na slobodu u petak uveče. Ana se nalazila u pritvoru Imigracione službe od 25. marta 2021. godine, jer je ostala u Americi nakon što joj je istekla viza i čekala je deportovanje.

RUSKINJA KOJA JE NAMAGARČILA BOGATE NJUJORČANE ZARAĐUJE I IZ ZATVORA… POSLE SERIJE NA NETFLIXU, IMA NOVI PROJEKAT

“Izdato je naređenje da Ana Sorokin bude puštena na uslovnu slobodu nakon što je prihvatila uslove i položila kauciju”, kratko je saopštila Imigraciona služba. Uslovi njenog puštanja na slobodu još uvek nisu zvanično objavljeni ali mediji prenose da će morati da bude u kućnom pritvoru uz elektronski nadzor, bez pristupa društvenim mrežama.

Ana (31) je 2019. godine osuđena zbog neverovatne “šeme” prevare njujorške elite, koju je razradila i sprovela u delo. Sorokinova se pretvarala da je bogata nemačka naslednica i koristila je lažno ime Ana Delvi.

BIVŠA PRIJATELJICA I ŽRTVA ANE SOROKIN OGORČENA NA NETFLIXOVU SERIJU: ZAŠTO SLAVE NARCISOIDNU SOCIOPATKINJU I DOKAZANU KRIMINALKU?

Od 2013. do 2017. je, kao vrlo mlada, na prevaru izvlačila novac od bogataša u čijim se krugovima kretala. Novac je navodno prikupljala za otvaranje velikog umetničkog centra, a zapravo ga je trošila na život na visokoj nozi – skupu odeću, iznajmljivanje luksuznih nekretnina, putovanja…

Osuđena je, između ostalog, zbog teške krađe. Po njenoj neverovatnoj prevari snimljena je hit Netfliks serija “Inventing Anna”. Pogledajte trejler:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime