Premijera filma “Biser Bojane” 15. februara u Sava Centru

0
287
Oglasi
Biser Bojane/ Photo: Promo
Biser Bojane/ Photo: Promo

Uigrani producentsko rediteljski tim Milan Karadžić, Milutin Mima Karadžić i Dragan Đurković (“Gorčilo”, “Budva na pjenu od mora”), predstaviće 15. februara u Sava Centru novu romantičn ukomediju “Biser Bojane”.

Film će se od 16. Februara naći na repertoaru bioskop širom Srbije i Crne Gore.

U središtu priče je Đorđe Popović (Slaven Došlo), mladi lekar iz Beograda, koji dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. Odlazi u Crnu Goru gde  upoznaje Lolu (Vanja Nenadić) , mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu.

plakat Biser Bojane

Nikola Popović (Mima Karadžić), nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikolu očekuje “vruć” doček policije i bivših partnera zainteresovanih za dijamante. Spreman je na sve, ali ne i na susret sa sinom nakon dvadesetpet godina. Sa druge strane, Đorđe, koji očekuje susret sa ocem, ne očekuje da će mu se na ovom putovanju dogoditi ljubav…

U filmu igrajui Mira Banjac, Andrija Milošević, Hristina Popović, Mladen Nelević, Dubravka Drakić, Enver Petrovci, Miki Krstović, Mirko Vlahović, Emir Ćatović, Andrea Mugoša, Olivera Bacić, Momo Pićurić, Vojo Krivokapić, Dušan Kovačević, Ana Sakić,Marija Labudović.

Scenarista je Vlada Đurđević, reditelj Milan Karadžić, direktor fotografije MilnaTvrdišić, kompozitor Saša Milošević, montažer ArefZaabi, kostimograf Dragica Laušević, scenograf Milan Jeremić, produkciju potpisuju Dragan Đurković i Milutin Mima Karadžić.  Distributer fima je Art Vista.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime