Predstavljamo vam finaliste užičkog Music Vibes festivala

0
336
Oglasi
Music Vibes/ Photo: Promo
Music Vibes/ Photo: Promo

Music Vibes je festival takmičarskog tipa sa naglaskom na kvalitetnu organizaciju, promociju i unapređenje kulturnih i muzičkih dešavanja mladih.

U kategorijama (pop, rok) organizatori festivala pružiće mogućnost mladim neafirmisanim izvođačima (solistima, grupama) kao i afirmisanim da budu učesnici, promoteri, i eventualni pobednici festivala u navedenim kategorijama.

Učesnike će ocenjivati stručni žiri u sastavu Vladan Đuričić (Neverne bebe), Nemanja Savić (Neverne bebe) i Ignjat Milićević (Mehanizam).

Žiri će ocenjivati učesnike festivala bodovanjem i u skladu sa tim izabrati najbolje izvođenje i dodeliti prvo i drugo mesto u navedenim kategorijama.

Bodovaće se najbolja autorska pesma za prvu nagradu i najbolji scenski nastup za drugu nagradu.Težina kompozicije, kvalitet izvođenja kao i kreativni pristup muzici su bitne odlike dobrog sadržaja bodovanja.

Finalisti festivala, koji će biti održan u subotu, 10. septembra u Užicu, su bendovi: Eho Radar, Sample Text, Treća smena, Sara Džesika Panker, Puls Herca i Majmunsko ostrvo.

Nagrade:

– Prva nagrada se dodeljuje za najbolju autorski pesmu. Pobodnički bend dobiće  snimanje dve autorke pesme u studiju

– Druga nagrada se dodeljuje za najbolji scenski nastup i nagrađeni bend dobiće snimanje jedne autorske pesme u studiju.

Bendovi koji osvoje 1. i 2 nagradu, snimiće pesme u studiju PoDrum Luke Jelisavčića. Rok za snimanje je 30. decembar 2022. godine.

– Svaki bend dobija zahvalnicu od udruženja “Piano Forte” za uspeh na učešću na festivalu Music Vibes.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime