Pred veliki beogradski koncert LP Duo objavio spot za “The End“

0
277
Oglasi
LP Duo/ Photo: Žarko Andrejić (promo, Universal Music Serbia)

Poznati klavirski dvojac – Sonja Lončar i Andrija Pavlović (LP Duo), predstavili su poslednji muzički video u nizu spotova za kompozicije sa izdanja “Dead Sea“ – drugog studijskog albuma koji je duo u potpunosti komponovao, izveo i producirao za klavire, hibride i sintisajzere.

LP DUO OBJAVIO SPOT ZA “WINTER FERRY RW” I NAJAVIO NASTAVAK TURNEJE

Spot za numeru “The End“ koji na simboličan način upotpunjuje atmosferu kompozicije i na vizuelnom nivou osmislio je, snimio i režirao Laslo Antal – vizuelni umetnik, dizajner, filmski stvaralac, muzičara i dugogodišnji saradnik LP Dua.

– Za kraj albuma jedna samozadovoljna odjavna špica kroz tepih toplih harmonija na koju se naslanja melodija sinta koja poput glasa govori da je za sada sve gotovo. Vidimo se u sledećoj epizodi – kažu Sonja Lončar i Andrija Pavlović o kompoziciji “The End“.

LP Duo/ Photo: Laslo Antal

Posle uspešnih gostovanja , LP Duo najavljuje veliki beogradski koncert koji će se 3. oktobra održati u Jugoslovenskom dramskom pozorištu na sceni “Ljuba Tadić“.

Publika će imati priliku da čuje nove originalne autorske kompozicije, nastale u okviru umetničko-naučnog projekta Beyond Quantum Music i tokom njihovog rezidencijalnog boravka na Tehničkom univerzitetu u Delftu (Holandija) u prethodnoj polovini godine, kao i numere sa albuma “Dead Sea“.

BEYOND QUANTUM MUSIC… LP DUO KREĆE NA KONCERTNU TURNEJU

Projekat Beyond Quantum Music, je produžetak pionirskog evropskog projekta Quantum Music, započetog 2015. godine sa idejom istraživanja zvuka i muzike kvantnog sveta kroz dijalog i eksperimente muzičara, kvantnih fizičara i elektroinženjera.

Na albumu “Dead Sea“, nalazi se 11 kompozicija koje prate priču dvoje putnika u potrazi za smislom, globalno je, pored digitalnog i CD formata, dostupan i na vinilu.

Izdanje “The End“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime