Pravna bitka oko holograma Vitni Hjuston… Ko uopšte ima pravo da pravi holograme preminiluh zvezda?

0
391
Oglasi
Vitni Hjuston/Photo: facebook@@WhitneyHouston/Randee St Nicholas
Vitni Hjuston/Photo: facebook@@WhitneyHouston/Randee St Nicholas

Pevačica koja od 2011. više nije među nama ponovo je “počela da nastupa”. Posle nekoliko legendarnih muzičara koji su probili led, ona je četvrta ili peta preminula slavna ličnost koja je na bini počela da se pojavljuje kao hologram.

Međutim, nosioci prava na njeno ime i legat saopštili su da će podići tužbu protiv agencije koja je izradila hologram jer ih za to nisu pitali, a i ne sviđa im se kako izgleda.

POGLEDAJTE PRVE SNIMKE HOLOGRAMSKE TURNEJE VITNI HJUSTON… KOMENTARI FANOVA SU PUNI BESA: “JEZIVO I OMALOVAŽAVAJUŽE”, “ZAŠTO ZARAĐUJETE NA TUĐOJ SMRTI?!”, “UOPŠTE NE LIČI”…

Njen hologram koji je trebalo premijerno da nastupi na takmičenju The Voice pre nekoliko godina, sve ovo vreme je popravljan i usavršavan. Tada, 2016, kada su se u ovom obličju pojavili Majkl Džekson i Tupak, ona je samo nestala.

Problem je bio u tome što niko nije obavestio nosioce prava na njen legat o ovim planovima. A to je problem i sada.

HOLOGRAMI SU DEFINITIVNO U MODI… NAJAVLJENA ZAJEDNIČKA “TURNEJA” ROJA ORBISONA I BADIJA HOLIJA

Tvorac ovog holograma, kao i mnogih drugih, Alki Dejvid, nije dobio odobrenje od naslednika prava na lik i delo Vitni Hjuston, ali je smatrao da mu ono i ne treba. Zbog toga je protiv njega sada podignuta tužba, a rasplet ćeočigledno odrtediti i budućnost ostalih hologramskih zvezda.

HL/Izvor: wanted

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime