PR tim ne da Adel pristup lozinkama njenih društvenih mreža… Brinu se šta će postaviti kad je nervozna ili pod gasom

0
214
Oglasi
Adel/Photo: YouTube printscreen
Adel/Photo: YouTube printscreen

Adel je nedavno priznala da ne kontroliše svoje društvene mreže, odnosno da nema pristup lozinkama svojih profila.

Gostovala je u novoj epizodi Youtube vloga influencerke Nikkie de Jager, u kojoj su razgovarale o raznim temama, od muzike do standarda lepote.

Pevačica nikada i nije samostalno upravljala svojim društvenim mrežama, međutim, tokom pandemije to joj je bilo dozvoljeno “da uspe da sebi podigne duh skrolovanjem i slanjem mimova prijateljima”, kako kaže. Adel je u epizodi izjavila da joj je tim, u istom periodu, ukinuo privilegije objavljivanja, i to posle jedne slike koju je objavila na društvenim mrežama. Adel je navela da je to jedina slika koju je ikad sama objavila, nakon čega su joj oduzeli lozinku.

ADEL NAPUSTILA INTERVJU PLAĆEN MILION DOLARA, NOVINAR SUSPENDOVAN…

Iako nije potvrđeno o kojoj je fotografiji reč, fanovi nagađaju da se radi o fotografiji na kojoj je nosila jamajčansku zastavu, zbog čega je bila optužena za “kulturno prisvajanje”. Fotografija je iz avgusta 2020.

Adel je rekla da njen PR tim veruje da će se slična situacija ponoviti ako zadrži potpunu kontrolu nad svojim nalozima na društvenim mrežama – dodala je da su komentarisali kako nemaju poverenja u nju na Instagramu dok je nervozna ili pripita. Međutim, pevačica nema ništa protiv – podržava odluku svog tima.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime