Poznata satnica oproštajnog koncerta Hladnog piva u Belexpo centru

0
551
Oglasi
Hladno pivo
Hladno pivo (Moto Fest 2022, Banjaluka)/ Photo: AleX

Popularni regioni bend, Hladno pivo, održaće u subotu, 15. oktobra u Belexpo centru beogradski koncert u sklopu turneje na kojoj se, za duže vreme, oprašta od publike.

Satnica:
– 19:00 – Otvaranje vrata Belexpo centra
– 20:30 –  Atheist Rap
– 22:00 – Hladno pivo

Za oproštajne koncerte koje ovih meseci po regionu sviraju Mile Kekin, Zoran Subošić Zoki, Mladen Subošić Suba, Krešimir Šokec Šoki i Milko Kiš Deda, vlada veliko interesovanje, pa su, između ostalog, u Novom Sadu i u Zagrebu dodali i drugi termin.

Hladno pivo (OK Fest 2021)/ Photo: AleX

Kekin najavljuje da će beogradski koncert trajati dva i po sata, i da će obuhvatiti sve ono najvažnije iz 35 godina duge karijere.

Mile ističe da će, upravo zato što predstavlja oproštaj, ovaj koncert biti posebno emotivan, i dodaje:
– Iz tog razloga će biti i produkcijski na višem nivou nego obično. Imaćemo gostujuće muzičare. Pokušaćemo ljudima da predstavimo lep presek karijere. Jako nam je drago što će gostovati stari prijatelji iz Atheist Rapa.

MILE KEKIN ZA HEADLINER: RADIJE SE KUPAM U ZNOJU BENDA U KOMBIJU, NEGO NA MALDIVIMA…

Posle turneje koja će biti završena 29. oktobra nastupom u, zvanično, najmanjem gradu na svetu, istarskom Humu, Hladno pivo prestaje sa radom, kako se najavljuje, na neodređeno vreme.

U narednom periodu Mile Kekin će se posvetiti solo karijeri, a ostatak sastava će nastaviti sa zajedničkim radom kao bend Guerrilla Mainstream.

Ulaznice za koncert Hladnog piva u Belexpo centru koštaju 2.000 dinara i mogu se kupiti putem servisa Tickets. Ulaznice će se prodavati i na dan koncerta, na ulazu (blagajna će raditi od 18:00 časova).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime