Poznat kompletan program Mountain Music Festa

0
270
MMF Main Stage/ Photo: Promo
Oglasi

Još dve nedelje ostalo je do početka Mountain Music Festa, koji se od 11. do 13. avgusta održava na Divčibarama.

Prvog dana, na bini u podnožju ski staze Divčibare Ski Resorta nastupiće Dolores, Bjesovi, Darko Rundek i DJ MKDSL, dok će u subotu na glavnoj bini pevati KKN, Zoster, Goblini, Rambo Amadeus i hip hop dvojac Prti Bee Gee.

Zoster OK fest/Photo: Alex

Za atmosferu na šumskom Vinyl stejdžu biće zaduženi White City Soul, Dirty Hairy, DJ Chivare, Đorđije Stajkić.

Najmlađa bina – Breza stage, 12. avgusta ugostiće Milovana i prijatelje, Funkier Project, Nevenu Jeremić i Lutona & Šćepine vragolije, dok će poslednjeg dana festivala posetioci opuštati uz jugoslovenske hitove i Peđu Radovića.

Svim posetiocima Mountain Music Festa su, kao i svake godine, dostupni brojni sadržaji – avanturistički, sportski, kreativni, naučni.

Kreativne radionice, poput crtanja, slikanja, pravljenja aviončića, kao i edukativne radionice o ekologiji i biodiverzitetu Divčibara, namenjene su najmlađima (i onima koji se osećaju tako).

Darko Rundek, Goblini, Bjesovi, Zoster… na Mountain Music Festu ovog leta na Divčibarama

Za nešto starije, organizatori su spremili radionice plesa i holističkog vežbanja, a tradicionalno će svi ljubitelji planine moći da uživaju u panoramskoj vožnji žičarom.

MMF Kamp/ Photo: Promo

Dodatno, za sve ljubitelje planine i prirode, organizatori su obezbedili i besplatan kamp, koji se nalazi u blizini festivalskih kapija.

Ulaznice su prodaji na sajtu i svim prodajnim mestima tickets.rs, a mogu se kupiti i na ulazu na festival. Kao i svih prethodnih godina, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

MMF Čudesna šuma/ Photo: Promo

Sve dodatne informacije o Mountain Music Festu možete naći na društvenim mrežama, kao i na zvaničnom sajtu festivala.

MMF/ Photo: Promo
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime