Pozitivno iskustvo koje se ne zaboravlja… Music & Art ulični festival PozitivNI traži volontere

0
150
Oglasi
PozitivNI, plakat
PozitivNI, plakat

Drugu godinu za redom PozitivNI festival otvorio je javni poziv za volontere i volonterke. Pedeset vrednih i ambicioniznih mladih ljudi imaće priliku da bude deo ovogodišnjeg četvorodnevnog festivala koji će se održati u parku Čair i Dušanovoj ulici u Nišu.

Sektorske pozicije za koje zainteresovani mogu da se prijave su marketing, host publike, host muzičara, logistika, press, ketering služba i radionice. Svaka od pomenutih pozicija budućim volonterima pružiće priliku da kroz zabavu rade na razvijanju ličih kompetencija. Pored unapređivanja organizacijskih i komunikacijskih veština, oni će uživati u dobrom društvu, novim iskustvima i svakodnevnoj pozitivnoj atmosferi.

Ovogodišnji PozitivNI festival trajaće od 30. maja do 2. juna.

Link prijave, kao i više informacija o volonterskom programu i načinu prijavljivanja, zainteresovani mogu pronaći na zvaničnoj Facebook stranici festivala.

Rok za slanje prijave je 15. april.

Da podsetimo, specijalna gošća ovogodišnjeg festivala PozitivNi biće Josipa Lisac, koja će nastupiti 31. maja u Dušanovoj ulci,  Nemerljivim talentom, pojavom, eksperimentisanjem i dokazivanjem u širokom spektru muzičkih žanrova Josipa Lisac je sinonim svih vrednosti kojima PozitivNI festival teži već petu godinu.

 

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime