Povratnički koncert benda Gis Maj Es u klubu BitefArtCafe

0
354
Gis Maj Es/ Photo: Anđela Petrovski
Oglasi

Posle šest godina iščekivanja, džez-fjužn bend Gis Maj Es vraća se na scenu koncertom u klubu BitefArtCafe klubu u utorak, 6. februara.

Gis Maj Es sastavljen od virtuoza na instrumentima, okuplja neke od najprepoznatljivijih muzičara u regionu koji su individualno angažovani na različitim muzičkim projektima.

Sastav čine Sloba Dragović na klavijaturama, Mladen Dragović na bubnjevima, Bane Marković na bas gitari i Gagi Hajnrih na električnoj gitari, a njihova sinergija i bogati aranžmani transcediraju žanrovske granice.

Kuriozitet benda predstavlja i intrigantno ime koje asocira na dobro poznatu frazu, a u stvari to je igra reči, naziva akorda i nota.

Sloba Dragović/ Photo: Bojan Stevanović

Na koncertu će premijerno da izvedu numere sa poslednjeg albuma “Discovery”, koji je snimljen 2017. godine, a zvanično objavljen 2019. godine.

Publika će imati priliku da oseti magiju njihovog zvuka i istraži najnovije muzičke staze koje su otkrivali tokom ovog perioda.

Pored toga, očekujte da će vas Gis Maj Es povesti kroz retrospektivu svoje karijere, izvodeći nezaboravne kompozicije kao što su “Start Game”, “Unreachable”, kao i hitove sa njihovog prvog albuma “Spaced Out” iz 2011. godine.

Gis Maj Es/ Photo: Promo

Bend je stekao veliku popularnost svojim učešćem na koncertu “Iza Horizonta” 2016. godine, posvećenom Lazi Ristovskom, gde je sarađivao sa eminentnim muzičarima kao što su Vasil Hadžimanov, Saša Lokner, Dragi Jelić, Dragan Jovanović Krle, Bilja Krstić, Milan Đurđević, Saša Ranđelović Ranđa…

Snimak ovog koncerta je za 7 godina ostvario pregršt televizijskih emitovanja, a među muzičkim znalcima se tretira kao jedan od najbolje odsviranih koncerata kod nas proteklih godina.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Tickets Visiona, kao i na sajtu tickets.rs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime