Post Malone, bez auto-tunea, održao odličan koncert u čast Nirvane i sakupio brdo para za Svetsku zdravstvenu organizaciju

0
219
Oglasi
Post Malone/Photo: YouTube printscreen
Post Malone/Photo: YouTube printscreen

Post Malone organizovao je juče virtuelni koncert u čast velikanima grungea, grupi Nirvana.

Koncert je imao humanitarnu notu i tokom njegovog prenosa, a i naknadno, prikupljan je novac koji će biti doniran Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, kao pomoć u borbi protiv virusa COVID-19. Snimak koncerta pogledajte na kraju teksta.

Set od 75 minuta otvoren je pesmom “Frances Farmer Will Have Her Revenge on Seattle”, javlja Ultimate Classic Rock magazin, a nastavio se presekom Nirvaninog opusa kombinacijom hitova i manje poznatih pesama. Tokom koncerta Post Malone je priznao kako mu je ovo verovatno prva izvedba bez korišćenja auto-tunea:

– Svi znaju da usrano pevam, ali večeras ću otpevati od sveg srca za vas – kazao je.

Prateći bend činili su Trevis Barker iz grupe Blink-182 i Nik Mek na gitari i Brajan Li na basu.

Koncert su podržali Krist Novoselić kao i udovica Kurta Kobejna, Kortni Lav. Osim što su i ranije podržali ideju, uz YouTube su bili i tokom prenosa. Oduševljeni Krist je za vreme nastupa tvitovao:

 

 

Kortni je svoje zadovoljstvo nastupom i svotom prikupljenom tokom nastupa izrazila na Instagramu:

 

Koncert je pratilo oko 2,7 miliona ljudi, a za vreme i nešto nakon njega skupljena je gotovo identična svota novca – 2,7 miliona dolara.

HL/Izvor: soundguardian.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime