Poslednja kraljevska dužnost Harija i Megan je… pevanje sa Bon Džovijem u Abbey Road studiju

0
284
Oglasi
Princ Hari i Bon Džovi/Photo: instagram printscreen
Princ Hari i Bon Džovi/Photo: instagram printscreen

Britanski princ Hari posetio je danas čuveni tonski studio, Abbey Road, gde se sreo sa pevačem Bon Džovijem i horom vojnih veterana.

Hari i njegova supruga, američka glumica Megan Markl, ranije su obelodanili da će današnja poseta londonskom studiju, u kojem su legendarni Beatlesi snimili 11 od ukupno 13 svojih albuma, biti njihova poslednja zvanična aktivnost koju će obavljati kao članovi britanske kraljevske porodice.

Na zvaničnu Instagram stranicu vojvode i vojvotkinje od Saseksa, postavljen je video na kojem je mladi par u društvu sa Bon Džovijem.

 


View this post on Instagram

I said I’ll give it a shot…[Sound On ?] • Stay tuned for more to come later… #WeAreInvictus

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Hari i Megan su u januaru ove godine saopštili da će obustaviti svoje aktivnosti u okviru britanske kraljevske porodice da bi više vremena provodili u Americi i finansijski se osamostalili.

Hor Invictus Games koji čine britanski vojni veterani, snima singl u studiju Abbey Road, a prihod od prodaje singla ići će u dobrotvorne svrhe, kao pomoć sportskom takmičenju bivših britanskih vojnika sa invaliditetom. Numeru pod naslovom “Nesalomiv” komponovao je Bon Džovi u čast ratnih veterana sa posttraumatskim poremećajem.

Oba Bon Džovijeva roditelja bili su pripadnici američkih marinaca, a i Hari je bio aktivan u britanskim oružanim snagama pre nego što je preuzeo obaveze u Bakingamskoj palati.

HL/Izvor: Tanjug

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime