Posle tri godine pauze beogradski Prisoner objavio novi singl… i to nije sve…

0
185
Oglasi
Prisoner/ Photo: Jovan Mihajlović
Prisoner/ Photo: Jovan Mihajlović

Beogradski speed/thrash metal bend Prisoner posle tri godine studijske pauze objavio je novi video singl pod nazivom “Košmar”.

U pitanju je pesma koja će se naći na predstojećem EP-u čije je pojavljivanje na tržištu najavljeno za 15. decembar.

“Košmar” će predstaviti bend u potpuno novom svetlu, s obzirom na to da je došlo do velikih promena u postavi, kao i do novina u zvuku, stilu i pristupu.

Novu postavu benda čine pevač Dalibor Geci, gitarista Mateja Cvetičanin, gitarista Dimitrije Čuturilo, basista Filip Simić i bubnjar Igor Kuzmanović.

Prisoner/ Photo: Jovan Mihajlović
Prisoner/ Photo: Jovan Mihajlović

Nov materijal karakteriše nešto melodičniji zvuk nego što je bio na prethodnim izdanjima, ali i pored toga i dalje zadržava stil svojstven bendu.

Spot je snimljen letos ispred spomenika Neznanom junaku na Avali, čime Prisoner želi da predstavi svoju priču o tajnim društvima koja čine svetsku elitu.

Za usnimavanje spota je bio zadužen Jovan Mihajlović, dok je posao oko montaže pripao Eliju Rigonatu. Za audio produkciju singla bio je  zadužen Luka Matković.

Pored ove, na novom EP-u nalaziće se još dve pesme – “Arhitekta novog sveta” i “Izgledala je malo čudno u kaputu žutom krojenom bez veze” (obrada Bijelog Dugmeta).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime