Posle skoro pola veka ser Pol Makartni ponovo prešao čuvenu zebru na Ebi Roudu

0
208
Oglasi
The Beatles Abbey Road Album Cover
The Beatles Abbey Road Album Cover

Britanski muzičar i nekadašnji član Bitlsa ser Pol Makartni prešao je pešački prelaz kod muzičkog studija na londonskom Ebi Roudu, skoro 49 godina nakon što je na tom mestu napravljena čuvena fotografija za omot poslednjeg albuma koji su Bitlsi snimili.

Makartni se na Ebi Roud “vratio” kako bi održao koncert za najveće fanove, a snimak hoda preko pešačkog prelaza objavio je na svom Instagramu.

Muzički časopis NME navodi da je Makartni u Ebi Roud studiju održao ekskluzivni koncert, samo za odabrane, na kojem je svirao numere Bitlsa.

?@maryamccartney #PaulMcCartney #EgyptStation #AbbeyRoad

A post shared by Paul McCartney (@paulmccartney) on

Ćerka Meri snimala ga je dok je prelazio čuveni pešački prelaz ka studiju, isti onaj na kojem je fotograf Ijan Mekmilan, 8. avgusta 1969, uslikao legendarnu liverpulsku četvorku, prenosi N1.

Makartni je prošle nedelje na društvenim mrežama najavio koncert na tajnoj lokaciji u Londonu, i tom prilikom pozvao fanove da mu pošalju video snimak na kojem će objasniti zašto bi baš oni trebalo da budu izabrani da prisustvuju svirci.

Album “Abbey Road”, objavljen 1969. godine i poslednji je koji su Bitlsi snimili. Godinu dana kasnije, nepunih mesec dana posle raspada grupe, objavili su i album “Let It Be” sa numerama koje su ranije snimljene.

https://www.youtube.com/watch?v=c6yYxyxx4aE

Izvor: Tanjug

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime