Posle godinu dana ponovo u Nišu… Dža ili Bu 27. aprila u klubu Feedback

0
245
Oglasi
Dža ili Bu/Photo: facebook@dzailibu band
Dža ili Bu/Photo: facebook@dzailibu band

Poznati beogradski punk-rock bend sa Vračara, Dža ili Bu, nastupiće u Nišu posle nešto više od godinu dana. Koncert će biti održan u petak, 27. aprila od 22:00 časa u klubu Feedback.

Dža ili bu se vraća u grad na Nišavi posle sjajnog prošlogodišnjeg koncerta u istom klubu, koji je bend tada ocenio kao jedan od najboljih na dvogodišnjoj turneji koja je obuhvatila pedesetak gradova.

Pred niški koncert, pevač i frontmen, Nebojša Simeunović-Sabljar je poručio:
– Dža ili Bu će ove godine ponovo nastupiti u Nišu. Bend već dugi niz godina gravitira ka jugu Srbije gde održava i najveći broj koncerata.Prošlogodišnji koncert koji je održan u Nišu a povodom 30 godina benda bio je jedan od najboljih na turneji koja je obuhvatila pedesetak gradova. Hvala Nišlijama na podršci i predivnoj atmosferi koju su nam tad priredili. Ovom prilikom ih pozivamo da ovaj doživljaj ponovimo 27. aprila u klubu Feedback.

Dža ili Bu/ Photo: Promo
Dža ili Bu/ Photo: Promo

Dža ili bu su jedan od koncertno najaktivnijih bendova na našim prostorima. U poslednjih pet godina svirali su više od 250 koncerata širom regiona, a tokom dosadašnje karijere održali su ih više od 700.

Grupu su prvog maja 1987. godine osnovali Nebojša Simeunović Sabljar (gitara), Stojan Radičević (vokal, gitara), Duško Milojević (bas) i Dejan Milojević – Kid (bubnjevi). Bend iza sebe ima sedam studijskih albuma,

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara mogu se kupiti u Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje), Vintage Shopu (Davidova 9), pivnicama Nemir (Učitelj Tasina 17) i Ministarstvo (Vojvode Vuka 12). Na dan koncerta cena ulaznica će iznositi 500 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime