Portugalska kantautorka Maro 25. i 26. aprila u Bitefartcafeu

0
142
Oglasi
Maro/ Lorena Dini

Musicology Sessions je i ove sezone domaćin nezaboravnih muzičkih događaja, a april i jun “rezervisani” su za ženske izvođače.

Portugalska kantautorka – Maro, žena koja je spojila fank i slajd tehniku sa čvrstim bluz gruvom i soulful glasom prvi put stiže u Beograd 25. i 26. aprila.

Ova talentovana pevačica, multiinstrumentalistkinja, producentkinja i tekstopisac iz Lisabona, doneće vam nam nezaboravno iskustvo zvuka i emocije.

Poznata po nezaboravnom nastupu na Eurosongu sa pesmom “Saudade, saudade”, Maro je predstavljala Portugal 2022. godine, obezbedivši svojoj zemlji mesto u top 10, a u Beograd donosi intimnu atmosferu gitarskog tria i njenog najnovijeg albuma ,”Hortelã”.

Godine 2019. bile je deo “DJESSE World Tour” sa Jacob Collierom, a tokom svoje karijere otvarala je nastupe za umetnike poput Jessie J, Charlotte Cardin i ¿Téo?, i rasprodala koncerte u Portugaliji, Španiji, Brazilu, Meksiku i SAD.

Album iz 2022. godine “Can you see me?”, pokazuje drugu stranu nje, sa uticajima popa, trepa i folka, a u Beograd donosi intimnu atmosferu gitarskog tria i njenog najnovijeg izdanja “Hortelã”.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Tickets Vision, kao i na sajtu
tickets.rs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime