Ponovo pokazao kakva je faca… Kijanu Rivs celoj kaskaderskoj ekipi filma “John Wick 4” podelio “rolekse”

0
343
Oglasi
John Wick 4/Photo: promo
John Wick 4/Photo: promo

Nove fotografije sa snimanja četvrtog dela filma “John Wick ” dospele su u javnost, dok se snimanje nastavlja u Parizu.

Snimanje dugo očekivanog nastavka jednog od najboljih akcionih filmova ove decenije počelo je u Berlinu, a produkcija je do tada bila odlagana zbog pandemije.

POGLEDAJTE PRVE SCENE NOVOG “JOHN WICK” FILMA… KIJANU RIVS U BERLINU KRENUO U AKCIJU

Rivs na novim fotografijama sedi za stolom ili se lagodno šeta po setu dok čeka da uradi scenu, i pokazao je da mu godine ne mogu ništa, jer stari poput vina.

Kako navode strani mediji, Rivs je kaskaderskom timu poklonio “rolekse”, a kao da to nije bilo dovoljno, glumac je svaki sat ugravirao i poklonio sa personalizovanom porukom, zahvalivši se na divnoj saradnji na filmu.

Prvi film o penzionisanom ali zato neverovatno talentovanom profesionalnom ubici izašao je 2014. godine, i vrlo brzo postao je kultni klasik akcionih filmova ne samo zbog dobre koreografije borbi, već i zbog motivacija samog Vika, koji se “vraća u profesiju” kada mu članovi mafije ubiju psa.

KIJANU “NAMIRISAO” PRAVU STVAR… SERIJAL “DŽON VIK” UOPŠTE NIJE TREBALO TAKO DA SE ZOVE

Scenario je pisao Derek Kolstad, koji je preuzeo na sebe da napiše svih pet delova ove franšize – prva tri su izašla, a naredna dva bi trebalo da se snimaju u gotovo isto vreme, kako pišu strani mediji.

Reditelj filmova o Džonu Viku je Čed Stajelski, koji je radio koreografiju kaskadera u legendarnom “Matriksu” koji je probio Kijanua Rivsa. Franšiza o Džonu Viku do sada je zaradila preko 585 miliona dolara širom sveta.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime