“Ponosni na domaći film” – akcija CineStar bioskopa

0
238
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

– Pronašli smo način podrške domaćem filmu tako što darujemo one koji kupe ulaznicu za isti. Smatramo da će ovaj dugoročni projekat CineStar Loyalty cluba zaista podržati domaći film jer darovanjem duplih bodova za kupovinu ulaznice stimulišemo gledaoce da dođu u bioskopi da pogledaju domaći film. Tom uštedom su posetioci zadovoljni i iskreno se nadamo da će domaći  film u našim bioskopima imatijoš više posetilaca, što je izuzetno važno za domaću kinematografiju – izjavio je Zoran Savić, član uprave Blitz CineStara .

Domaći film ima nesporne kvalitete i ide u korak sa trendovima moderne kinematografije u svetu, ali često puta, u bogatoj ponudi svetskih blokbastera, zaboravljamo na kvalitetne domaće filmove i užitak gledanja tih filmova na velikim platnima. Film je uspešan onoliko koliko ima gledalaca, stoga smo mi važna karika u uspehu domaće kinematografije.

"Jesen samuraja"/ Photo: jesensamuraja.com
“Jesen samuraja”/ Photo: jesensamuraja.com

CineStar podržava domaći film putem Loyalty kartice:za svaku kupovinu ulaznice za domaći film gledalac će dobiti duple bodove na svojoj kartici. Prikupljeni bodovi se mogu koristiti za kupovinu proizvoda, hrane i pića  na koncesijama u bioskopu, pa je dupla ušteda garantovana posetiocima. Osim kupovine ulaznica on line i prikupljanja bodova i uštede, CineStar Loyalty kartica podstiče i  uspeh domaće kinematografije.

Akcija “Ponosni na domaći film” i dupli bodovi na Loyalty kartici CineStara vas očekuju već sa jesenjim programom domaćih filmova “Jesen samuraja”, “Stado” i dr. Zatražite svoju Stars Club 2xbonus karticu na blagajni CineStar bioskopa.

Iskoristite ovu bioskopsku super priliku za uštedu već s domaćim filmom  “Jesen samuraja” koji počinje da se prikazuje u svim CineStar bioskopima od 5. oktobra, a čija će svečana premijera da se održi u Novom Sadu  5. oktobra u 19:45 u CineStaruu BIG centru. Pretprodaja ulaznica je u toku.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime