Ponoćno iznenađenje… Tejlor Svift “iz čista mira” objavila novi album “Folklore”

0
295
Oglasi
Tejlor Svift/Photo: facebook@TaylorSwift
Tejlor Svift/Photo: facebook@TaylorSwift

Tačno u ponoć, između 23. i 24. jula, američka pevačica Tejlor Svift je objavila svoj osmi studijski album “Folklore”.

Ona je na društvenim mrežama nešto ranije objavila da je album bio jedan od njenih mnogih planova za 2020. godinu, uključujući i nekoliko nastupa u cilju promocije prošlogodišnjeg albuma “Lover”, ali je sve moralo biti odloženo zbog pandemije korona virusa, piše Rolling Stone.

Tejlor je napisala i snimila sve pesme za ovo izdanje u toku poslednja četiri meseca u karantinu, uz pomoć Arona Desnera, Bona Ajvera, Vilijama Bouerija i Džeka Antonofa.

Nekoliko sati pred ponoć, Svift je objavila i spot za pesmu “Cardigan”. Napisala je i režirala je spot, dodavši da je ceo projekat snimanja nadgledao medicinski inspektor, da su svi nosili maske, nisu prilazili jedni drugima, a čak je i sama sebi nanela šminku i napravila frizuru.

– “Folklore” je novi album pesama u koje sam smestila sve svoje snove, hirove, strahove… Da se pandemija nije desila, verovatno bih previše razmišljala o tome kad bi bilo “savršeno vreme” za objavu, ali vreme u kom živimo govori mi da ništa nije zagarantovano – izjavila je Tejlor i dodala:

– Intuicija mi kaže da ako stvorite nešto što volite, jednostavno treba da ga pustite u svet. Takva doza neizvesnosti je nešto što mogu da prihvatim.

Na “Folklore” će se naći pesme: “The 1”, “Cardigan”, “The Last Great American Dynasty”, “Exile” (feat. Bon Iver), “My Tears Ricochet”, “Mirrorball”, “Seven”, “August”, “This Is Me Trying”, “Illicit Affairs”, “Invisible String”, “Mad Woman”, “Epiphany”, “Betty”, “Peace”, “Hoax”, kao i bonus numera “The Lakes”.

HL/Izvor: rollingstone.com

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime