Pol Stenli besan na Rock’n’Roll Hall od Fame: Ludost je što Iron Maiden nije primljen, šta još treba da urade?

0
298
Oglasi
Pol Stenli/Photo: facebook@Paul Stanley
Pol Stenli/Photo: facebook@Paul Stanley

Frontmen grupe KISS Pol Stenli kaže da je “ludost” to što Iron Maiden još uvek nisu primljeni u Rock and Roll Hall of Fame.

Iako  ispunjavaju sve uslove za Rock and Roll Hall of Fame, najmanje 25 godina posle objavljivanja njihovog prvog albuma ili singla, kultne hard rock i metal grupe poput Iron Maiden, Judas Priest i Motorhead još uvek nisu priznate od strane institucije koja je, na primer, uvela Guns N ‘Roses u prvoj godini pošto su se “kvalifikovali”.

Iron Maiden ispunili svoj san… Sada je i zvanično – fudbalski klub West Ham nosiće dresove s logom čuvenog benda

Nigerijac Afro, koji je pobedio pionira Felu Kutija i The Go-Go’s u glasanju fanova za ovogodišnju klasu Rock and Roll Hall of Fame, ba Twitter je podelio priču, a Pol stennli je reakovao sledećim komentarom: “Bez obzira da li im je važno, to što MAIDEN nije u @rockhallu slavnih je LUDOST. Bez obzira na to ko glasa ili ne, Komitet mora da ih uputi. Oni su pomogli  da se rodi čitav žanr muzike. Šta još treba da urade?? @IronMaiden “.

Njegov stav odnah je podržao i Di Snajder:

Pravila Rock Halla kažu da umetnici ispunjavaju uslove četvrt veka posle objavljivanja svojih  prvih ploča, ali Hall takođe tvrdi da drugi “kriterijumi uključuju uticaj i značaj doprinosa umetnika razvoju i održavanju rock’n’rolla”. što je naravno otvoreno za tumačenje.

KISS je ispunio uslove za prijem još 1999. godine, a prvu nominaciju dobio je tek 2009. godine, a konačno je primljen 2014. godine.

HL/Izvor: blabbermouth.net

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime