Poklon beogradskoj publici… LP Duo 3. oktobra u Jugoslovenskom dramskom pozorištu

0
374
Oglasi
LP Duo/ Photo: Žarko Andrejić

će u okviru 13. Evropske noći istraživača, 3. oktobra u 20:00 časova u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, premijerno predstaviti nove originalne autorske kompozicije, nastale u okviru umetničko-naučnog projekta Beyond Quantum Music.

Koncert je poklon beogradskoj publici, a svi zainteresovani za besplatne karte mogu da se prijave putem mejla office.preventer@gmail.com. Ovaj kompletan audio-vizuelni događaj deo je saradnje LP Dua i vizuelnog umetnika koji nastupa pod imenom Izvanredni Bob.

PRED VELIKI BEOGRADSKI KONCERT LP DUO OBJAVIO SPOT ZA “THE END“

Sonja Lončar i Andrija Pavlović su već nekoliko nedelja na koncertnoj turneji umetničko-naučnog projekta Beyond Quantum Music.

Turneja je započela koncertom u Novom Sadu u okviru Kaleidoskopa kulture, a nastavila se nastupom na čuvenom festivalu Ars Electronica u Lincu, odakle nose najpozitivnije utiske.

– Imali smo tu čast da nastupimo na tako velikom festivalu kakav je Ars Electronica (Linc), u najboljem terminu, odmah nakon dodele nagrade za životno delo predivnoj Lori Anderson“, izjavio je LP Duo. Ona je sa sobom donela veliku umetnost i deo nekog drugog sveta. Od nje smo učili besprekornost, skromnost i posvećenost. Koncertu LP Dua je prisustvovao veliki broj ljudi, posebno mlađe generacije, a reakcije su bile vrlo emotivne. 

LP DUO OBJAVIO SPOT ZA “WINTER FERRY RW” I NAJAVIO NASTAVAK TURNEJE

Prošle nedelje LP Duo je svoj projekat predstavio i Splitu na Mediteranskom institutu za istraživanje života – Medils, a beogradskoj publici Beyond Quantum Music predstavljaju u okviru 13. Evropske noći istraživača.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime