Pogledajte trejler za “Fatalni ishod” i Švarcenegera u ulozi na kakvu nismo navikli

0
240
Oglasi
Arnold Švarceneger (Fatalni ishod)/ Photo: Promo
Arnold Švarceneger (Fatalni ishod)/ Photo: Promo

Film “Fatalni ishod” zasnovan je na istinitim događajima u Nemačkoj, kada su se dva putnička aviona sudarila zbog greške kontrolore saobraćaja.

Priča prati živote dva potpuna stranca koje je povezala nesreća, Romana (Arnold Švarceneger) koji u toj nesreći gubi ženu i trudnu ćerku i kontolora leta Džejka (Mek Neri) čija greška je uzrok nesreće. Da li će želja za osvetom i osećaj krivice obuzeti ova dva čoveka dovesti do fatalnog ishoda?

Arnold Švarceneger (Fatalni ishod)/ Photo: Promo
Arnold Švarceneger (Fatalni ishod)/ Photo: Promo

U tragediji koja se stvarno dogodila i koja je bila inspiracija za film, ruski arhitekta, skrhani otac i suprug ubio je kontrolora leta čijom greškom je nastradala njegova porodica, ali u filmu ćemo videti da li i Švarceneger želi da se osveti na taj način ili je i izvinjenje dovoljno.

Drama “Fatalni ishod”daje nam priliku da gledamo austrijskog glumca u ulozi na kakvu nismo navikli, a koja mu je po oceni kritičara, možda jedna od najboljih u karijeri. Obožavaoci bi svakako voleli još jednom da vide kako se Švarceneger oružjem obračunava sa lošim momcima, ali to u ovom ostvarenju neće biti slučaj.

“Fatalni ishod” će biti na redovnom bioskopskom repertoaru od 11. maja.

Do tada, pogledajte trejler i s Arnolda Švarcenegera u ulozi na kakvu nismo navikli…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime