Pogledajte prvi nastup originalnih Blink-182 posle 10 godina…

0
273
Blink 182/Photo: Jack Bridgland, promo
Oglasi

Blink-182, koji je opet u svom poznatom sastavu – Tom Delong, Mark Hopus i Travis Barker, na festivalu Coachella u Kaliforniji, održali su svoj prvi zajednički nastup posle 10 godina.

Okupio se kompletan Blink-182… Snimaju album i kreću na turneju

Nastup u petak uvele najavljen je nekoliko dana pre samog početka festivala, a Blink su izveli 18 pesama, među kojima su uglavnom prevladavali njihovi najveći hitovi, “Anthem Part Two”, “The Rock Show”, “What’s My Age Again?”, “I Miss You” i “All The Small Things”. Na set listi se našla i njihova nova pesma, “Edging”, koju su objavili kao reunion singl i najavu svetske turneje, ali i prva izvedba “Aliens Exist” s Delongom od 2001. godine.

“What’s My Age Again?”… Baka bubnjarka izazvala Travisa Barkera iz Blink-182 na “bitku bubnjeva”

Bend je turneju trebalo da započne prošlog meseca u Južnoj Americi, ali su bili prisiljeni da odlože te datume pošto je Travis Barker povredio prst. Severnoamerički deo turneje počinje u maju i traje do jula – uz podršku Turnstilea, dok će evropski dio trajati kroz septembar i oktobar. Od “bližih” gradova, tu su Berlin, Hamburg i Prag, a nama najbliže dolaze u Beč, 20. septembra.

Pogledajte deo nastupa Blink-182 s Coachelle:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime