Pogledajte magični Aftermovie EXIT Avanture 2016

0
224
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Proteklo muzičko leto u regionu ponovo je bilo u duhu EXIT i Sea Dance festivala, koji zajedno čine EXIT Avanturu, festivalsko letovanje jedinstveno u svetu. Ove godine su oba festivala okupila blizu 300.000 fanova i povela ih na putovanje od magične Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu do plaže Jaz nedaleko od Budve.

Na više od 30 žanrovski različitih bina nastupilo je oko 1000 umetnika koji su zajedno sa publikom iz više od 60 zemalja sveta kreirali pravu EXIT magiju tokom sedam festivalskih dana i noći. Sve je to zabeleženo u novom, kratkom filmu EXIT Avanture kroz koji nas vodi šumska vila koju igra mlada Sofija Milemković. Reditelj i scenarista je Sonja Petrović, mlada nada domaćeg filma, u čijem scenariju se uz malu pomoć glavne junakinje upoznaju i likovi koje tumače Sunčica Milovanović, Miloš Đurović, Dimitrije Aranđelović i Ivana Milinković.

Svi koji pogledaju i podele video na Facebooku i Twitteru uz hašteg #ExitMagicMovie automatski učestvuju u nagradnoj igri u kojoj će nasumično izvučena osoba dobiti ulaznice za EXIT Summer of Love 2017, uz smeštaj i prevoz za dvoje od Petrovaradina do Jaza.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime