Pod “Kišobranom za snove”… Rok apoteka promovisala debi album u klubu Lisabon

0
384
Rok apoteka promocija albuma/Photo: Branislava Stefanović
Oglasi

U Lisabon baru Mts dvorane u Beogradu održana je odlično posećena promocija prvog studijskog albuma benda Rok Apoteka – “Kišobran za snove”, objavljenog u formatu CD-a za izdavačku kuću Fidbox.

Predstavljeno je svih 10 pesama sa ovog albuma, a za mnoge od njih već su urađeni video spotovi. Posebnu pažnju prisutnih izazvao je aktuelni video spot za pesmu “Vukovi samotnjaci” (ova pesma se našla i na nedavno objavljenoj kompilaciji “10 godina – The Best Of Fidbox”), kao i pretpremijerno prikazan spot za naslovnu pesmu albuma “Kišobran za snove”, koji će zvanično biti postavljen na YouTubeu u prvom mesecu naredne godine.

Rok apoteka promocija albuma/Photo: Branislava Stefanović

Prisutnima su se obratili Miroslav Majkić (muzičar, slikar, slobodni umetnik, vlasnik studija “Piknik” u Novom Sadu u kojem je i sniman ovaj album), Emil Bačik (bivši basista benda, tekstopisac pesama “Sama” i “Ti si najbolja bila” i dizajner omota CD-a), Dušan Novaković (pripadnik Žandarmerije, kolega sa posla frontmena benda Ivana Bošnjakovića, tekstopisac pesama “Vukovi samotnjaci” i “Krila leptira”, kao i mnogih pesama koje će se naći na sledećem albumu Rok Apoteke), Zlatko Karavla (frotmen novosadske grupe Griva, gost u pesmi “Zemlja”), Nenad Kuzmić (glavni muzički urednik Radio Beograda 202), Branimir Lokner (rok kritičar), Kristina Jevtović – Kika (klavijaturistkinja benda), Ivan Bošnjaković (pevač i vođa benda) i Goran Jović (glavni i odgovorni urednik izdavačke kuće Fidbox).

Rok apoteka promocija albuma/Photo: Branislava Stefanović

Rok kritičar Bane Lokner je posebno pohvalio ovaj album, svrstavši ga u jedno od najboljih rok i hard rok ostvarenja u poslednjih nekoliko godina u Srbiji.

Sjajnu pretprazničnu atmosferu na ovoj promociji svojim prisustvom uveličali su Dragi i Žika Jelić (YU Grupa), Nikola Čuturilo, Milan i Vladan Đurđević i Nemanja Savić (Neverne Bebe), Maja Cvetković (E-Play), Brajan Rašić, Branka Glavonjić (Bunt), Jadranka Janković, Dejan Grujić i Milica Đilas (Radio Beograd 202), Milan Ćunković (Vesti, Radio Beograd 202), Nebojša Sabovljević i Maja Pavlović (RTS Rokenroler), Žana i Zoran Nenadović (Festival “Priča” – Čačak) Miroslav Milatović Vicko i Ivan Stanković (Riblja Čorba), Dušan Vesić  i mnogi drugi.

Album prvenac Rok Apoteke može se nabaviti u svim bolje snabdevenim muzičkim prodavnicama, kao i preko fejsbuk stranice izdavača i sajta www.fidbox.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime