Počinje snimanje serije “Intervju sa vampirom”…  Odlučeno ko će zameniti Breda Pita i Toma Kruza u ulogama Luja i Lestata

0
298
Oglasi
Intervju sa vampirom/Photo: promo
Intervju sa vampirom/Photo: promo

Fanovi knjiga i filma “Intervju sa vampirom” imaju razloga za uzbuđenje, jer će snimanje istoimene serije  početi ovog decembra, najavio je reditelj Alan Tejlor.

Baziran na bestseler romanima En Rajs, “Intervju sa vampirom” prvi je u nizu njenih “Vampirskih hornika”.

Godine 1994. reditelj Nil Džordan snimio je film u kom su igrale superzvezde Tom Kruz i Bred Pit, kao i tada devojčica Kirsten Danst. Osam godina kasnije, drugi fim baziran na romanima Rajsove, “Kraljica prokletih”, Toma Kruza u ulozi Lestata zamenio je Stjuart Tauzend, dok je pokojna R&B zvezda Alija igrala glavnu ulogu, kraljicu vampira Akašu.

Intervju sa vampirom, Sem Rid i Džejkob Andreson/Photo: screenshot
Intervju sa vampirom, Sem Rid i Džejkob Andreson/Photo: screenshot

Ranije ovde godine AMC je objavio da će snimiti osam epizoda koje se bave originalnom knjigom, a da će australijski glumac Sem Rid igrati Lestata, dok će Pitovu ulogu Luija preuzeti Džejkob Anderson.

Rid je poznat po ulozi u mini-seriji “Lambs of God”, kao i filmovima “Bell” i “Despite the Falling Snow”, koji je sniman u Beogradu. Anderson je, s druge strane, najpoznatiji po ulozi Sivog Crva, vernog zapovednika Deneris u “Igri prestola”.

Tejlor, koji je režirao i epizode “Igre prestola” i “Mafijaški sveci Njuarka” (koji se trenutno prikazuje u domaćim bioskopima), izjavio je da je snimanje zakazano u decembru u Nju Orleansu, rodnom gradu spisateljice, ali i mestu koje je ključno u njenim romani.

Fanovi knjiga En Rajs s uzbuđem čekaju seriju još otkako je AMC kupio prava i na “Vampirske hornike” i “Veštice iz Mejfera”, koje planira da pretvori u franšizu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime