STIVEN KING KLIMNUO GLAVOM: Stiže rimejk filma “To”, pogledajte trejler… ako smete

0
591
Oglasi
It/Photo: imdb
It/Photo: imdb

27 godina posle dvodelnog filma “It”, snimljenog prema kultnom romanu kralja horora Stivena Kinga, stiže i rimejk, i to uz blagoslov slavnog pisca.

Set Grejem-Smit, jedan od producenata, podelio je na Instagramu deo prepiske sa Stivenom Kingom, u kojoj pisac hvali odličan rad ekipe sa seta.

facebook
facebook

– Stiv me je zamolio da prenesem svima da je danas video isečke iz filma i da bi svi trebalo da prekinu da brinu o krajnjem rezultatu, jer su producenti odradili fenomenalan posao – piše u statusu koji je objavio na svom profilu na ovoj društvenoj mreži.

U ulozi jezivog klovna Penivajza naći će se glumac Bill Skarsgard, koji će pokušati da parira Timu Kuriju, glumcu koji je ovu ulogu fenomenalno tumačio u moni-seriji devedesete, dok će ulogu Ričija Tozijera, mladića koji se sa prijateljima iz kluba “Luzera” bori protiv zlog klovna Penivajza, tumačiti glumac Fin Volfhard.

[infobox title=’Istinski kralj horora’]

Stiven King/ Photo: Promo
Stiven King/ Photo: Promo

Stiven Edvin King (rođen 21. septembra 1947.) je američki pisac savremenog  horora, natprirodne proze, saspensa, naučne fantastike. Knjige su mu prodate u više od 350 miliona primeraka, a po mnogima od njih snimljeni su filmovi, mini-serije, TV serije i napravljeni stripovi. King je objavio više od pedeset romana, među kojima i sedam pod pseudonimom Ričard Bahman, i šest knjiga publicistike. Napisao je oko dvesta pripovedaka, a većina ih je sabrana u zbirkama. Radnja mnogih od tih priča smeštena je u njegovu rodnu državu Mejn. Roman “It” (To) objavio je 1986. a istoimena mini-serija snimljena je četiri godine kasnije.[/infobox]

Premijera filma, koji u bioskopima neće moći da gledaju mlađi od 17 godina, zakazana je za 8. septembar ove godine.

I. N./Izvor: nme.com

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime