Pevate, svirate bas, gitaru, bubnjeve… Otvoren konkurs za novi ciklus Besplatnih muzičkih radionica u Nišu

0
378
BMR/ Photo: Promo
Oglasi

Udruženje Štek House raspisalo je konkurs za polaznike novog ciklusa Besplatnih muzičkih radionica za mlade sa teritorije grada Niša.

Kao i prethodinh godina mladi koji se bave pevanjem, sviranjem gitare, bas gitare i bubnjeva moći će tokom dvomesečnog kursa da nauče ili unprede svoje znanje iz ovih oblasti.

Ono po čemu će se ovaj ciklus razlikovati od prethodnih je što će polaznici pored svojih mentora za instrumente imati priliku da čuju iskustva i prisustvuju radionicama gostujućih predavača iz Srbije.

Konkurs za nove polaznike radionica otvoren je od 10. do 29. septembra u ponoć. Pravo učešća imaju mladi od 18 do 30 godina.

Prijavu za učešće na radionicama zainteresovani mogu da pošalju putem online formularaUčešće na radionicama je besplatno.

Za sva dodatna pitanja i informacije zainteresovani se mogu obratiti preko fb stranica Štek House ili Besplatne muzičke radionice Niš ali putem e- mail adrese muzickeradionicenis@gmail.com

Ovogodišnji projekat Besplatnih muzičkih radionica podržao je Grad Niš i Kancelarija za mlade grada Niša, a realizuje se u saradnji sa klubom Feedback.

Photo: Promo
Photo: Promo
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime