Peti Uranak festival od 29. aprila do 2. maja na Srebrnom jezeru

0
172
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Peti muzički festival Uranak, na čijim će binama nastupiti više od 20 muzičara iz Srbije i inostranstva, biće održan od 29. aprila do 2. maja na Srebrnom jezeru.

Organizatori su najavili da će tokom tri festivalska dana nastupiti između ostalih Artan Lili, Gru, DJ Aćim, Dejan Milićević, Elemental, Alen P…

U okviru festivala biće organizovani i krstarenje Dunavom do Golubačke tvrdjave, izlet do Viminacijuma, kao i šetnje oko Srebrnog jezera.

Artan Lili/Photo: facebook@grupaartanlili
Artan Lili/Photo: facebook@grupaartanlili

Manifestacija koja se održava od 2014. godine imaće i društveno-odgovorni segment u čijem su fokusu Dunav i mladi. Kroz nekoliko akcija, među kojima je i čišćenje špica na Srebrnom jezeru, biće ukazano na značaj Dunava i ekologije dok je drugi segment vezan za odgovorno ponašanje mladih kroz akciju “kada vozim ne pijem”.

A organizatori poručuju: – I ove godine vas ostavljamo bez daha – očekuju vas tri stagea, dnevne žurke, veliki broj izvođača i dj-eva, noćni program i clubbing za one najizdržljivije, jer poenta uranka nije ustati rano, već dočekati jutro. 🙂 Uranak festival kombinuje muziku, prirodu, divne ljude i dobru energiju kojom već pet godina stvaramo nezaboravne uspomene kod svih koji posete ovaj festival.

Cena ulaznice za tri dana festivala iznosi 1.500 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime