Petar Z Collective ponovo u Beogradu… Vidimo se 28. juna u klubu Bluz i Pivo

0
116
Petar Z/ Photo: Damjan Jovanović
Oglasi

Posle uspešnog decembarskog koncerta u Domu omladine, Petar Z sa svojim kolektivom donosi svoj jedinstveni zvuk 28. juna u klub Bluz i Pivo (Cetinjska 15).

Petrova muzika je bogata ritmičkim i harmonskim igrarijama koje podstiču publiku na ples, a tekstovi koje piše reflektuju međuljudske odnose, ljubav, erotiku i humor. U svom muzičkom izrazu kombinuje fank, soul, latin, disko i rege stilove.

Sa svojim kolektivom, Petar Z ima iza sebe dva objavljena albuma “Riddlephore“ (2019) i “Tête-à-tête“ (2022), na kojima potpisuje muziku, aranžmane i tekstove.

Petar Zorkić/ Photo: AleX

Nastupao je na brojnim festivalima i u koncertnim prostorima kod nas i u regionu, kako sa svojim kolektivom, tako i kao član drugih muzičkih sastava.

Petar Z je sarađivao sa brojnim muzičarima kao što su Rhani Krija, Marko Louis, Vasil Hadžimanov, Jelena Petošević, Božo Vrećo, Max Kochetov…

Trenutno radi na svom trećem studijskom albumu koji će zvanično biti objavljen 2024. Godine, a neke numere publika će imati priliku premijerno da čuje na predstojećem koncertu.

Ulaznice možete da kupite (pretprodaja) u klubu Bluz i Pivo svakog dana od 12:00 – 00:00 časova po ceni od 800 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime