Peta Gitarijada Vojvodine u Kisaču… Otvoren konkurs za demo bendove

0
283
Oglasi
Gitarijada Vojvodine/Photo: facebook
Gitarijada Vojvodine/Photo: facebook

Peta Gitarijada Vojvodine biće održana u Kisaču, na pomoćnom terenu FK “Tatra”, od 28. do 30. juna.

Konkurs za takmičarske bendove po prvi put trajaće tri meseca.

Prijave za učešće na konkurs popunjavaju se isključivo elektronskim putem na sajtu festivala.

Svi zainteresovani bendovi koji žele da učestvuju u takmičarskom delu mogu se prijaviti putem linka http://gitarijadavojvodine.rs/formular-za-prijavu/ na konkurs koji je otvoren do 15. maja 2019. godine.

Dodatne informacije mogu se pronaći na novom sajtu festivala: http://gitarijadavojvodine.rs/ ili kontaktiranjem putem društvene mreže fejsbuk na stranici Gitarijada Vojvodine.

Pravo učešća na konkursu imaju demo bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje i imaju bar tri autorske kompozicije.

Uz obrazac prijave neophodno je priložiti: snimak dve autorske kompozicije u ukupnom trajanju do 15 minuta (mp3/wma/acc), spisak članova benda sa kontaktima, kratku biografiju i fotografiju benda (jpg).

Gitarijada Vojvodine/Photo: facebook
Gitarijada Vojvodine/Photo: facebook

U cilju promocije rok muzike i samog afirmisanja demo rok bendova, potrebno je da svaki bend nakon izvršene prijave na svojoj fejsbuk stranici postavi status: “Prijavili smo se na Gitarijadu Vojvodine, glasaj za nas!”, te da taguje stranicu Gitarijade Vojvodine. Na stranici festivala u periodu nakon isteka konkursa biće postavljeni promo spotovi prijavljenih bendova i demo bend sa najviše lajkova promo spota obezbediće sebi direktno učešće u takmičarskom delu festivala.

Festival se konceptualno neće menjati, ostaje delom takmičarskog, a delom revijalnog karaktera, ali sadržinski će biti značajno obogaćen, u susretu obeležavanja pet godina od obnavljanja festivala, navode organizatori.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime