Pet ljudi neće smeti da pogleda novi film o životu Robija Vilijamsa…

0
351
Oglasi
Robi Vilijams/Photo: YouTube printscreen

Film “Bolji čovek”, koji govori o životu pevača Robija Vilijamsa, snima se trenutno u Beogradu.

Muzička zvezda igra samu sebe u ovom biografskom ostvarenju, ali u Srbiji trenutno boravi samo glumac Džono Dejvis, koji ga tumači u mlađim danima.

Engleski glumac rođen u Česterfildu, najpoznatiji u Velikoj Britaniji i SAD po ulozi Aleksa Delarža u predstavi “Paklena pomorandža”, a pojavljivao se i u filmu “Kingsman” i seriji “Lovci”. U maju 2022. objavljeno je da je Dejvis dobio ulogu britanskog pevača Robija Vilijamsa, a film bi trebalo da bude objavljen krajem 2023. godine.

ROBI VILIJAMS SE VRAĆA U 1995. GODINU: TEK SAM NAPUSTIO TAKE THAT, A IMAM ZNANJE KOJE IMAM… EVO ŠTA ĆU DA URADIM

U Beogradu, kako saznajemo, u studiju u Krnjači, dva dana je sniman koncert slavnog pevača održan 2003. godine, a u scenama je bilo više od 2.000 statista. Kako su ranije pisali mediji širom sveta, popularni pevač je imao velikih problema da pronađe glumca koji će igrati njegovu mlađu inkarnaciju. Kako prenosi Sun, Robi Vilijams je rekao publici u Rod Lejver areni u Melburnu početkom godine, na koncertu povodom snimanja biografskog filma, da nije siguran u izbor glumca koji će igrati mlađeg njega, ali je potvrdio da će igrati sam sebe.

ROBI VILIJAMS OTKRIO: BIO SAM NA NIŠANU PLAĆENOG UBICE…

Mediji su već uspeli da dođu do dela scenarija. Biće u njemu seksa, droge i rokenrola. Robi je priznao da neće dozvoliti da njegovo četvoro dece i supruga Ajda Fild ikada vide ovaj film.

– Oni neće znati ništa o ovom projektu. Neće smeti da ga vide, jer ću u suprotnom morati da odgovaram za mnogo toga. Ako to ipak urade, ja ću biti kao – ništa od toga se nije dogodilo, to je umetnička sloboda reditelja, nije vam ovo dokumentarac – objasnio je Vilijams.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime