“People Have The Power” poručili u novom spotu za staru dobru stvar Peti Smit, Majkl Stajp. Sindi Loper, Stela Makartni…

0
204
Oglasi
People Have The Power/Photo; YouTube printscreen
People Have The Power/Photo; YouTube printscreen

Video “People  Have The Power” objavila je neprofitabilna organizacija za borbu protiv klimatskih promena Pathway to Paris – čija je suosnivačica ćerka Peti Smit, Džesi Paris Smit. Video je objavljen na šesti rođendan organizacije, a sve se takođe podudara s Nedeljom klime (Climate Week) u Njujorku koja se obeležava između 21. i 27. septembra.

Pored Peti Smit, Majkla Stajpa i Stele Makartni u video spotu “People Have The Power” između ostalih pojavljuju se i Sindi Loper, Toni Houk, Nik Ziner iz Yeah Yeah Yeahs, Džoan Baez, Nikolaj Frajtur iz The Strokesa i tibetanski muzičar Tenzin Čogjal. Ukupno – muzilari iz 24 zemlje, 38 gradova i sa šest kontinenata.

PETI SMIT TREBALO JE DA ZAMENI DEJVIDA LI ROTA U VAN HALENU… DVE STVARI SU SPREČILE DA SE OVO DESI

Video spot takođe poziva Amerikance da glasaju na predstojećim izborima u novembru. U izjavi je tim koji stoji iza Pathway To Paris rekao da američki predsednički izbori “služe kao ogromna prilika za pomoć u pokretanju Pariskog sporazuma”.

– Ovo je jednostavna poruka video zapisa: “GLASAJTE”. Ovo je poziv za Amerikance da glasaju u novembru i poziv svima na svetu da glasaju na svojim lokalnim izborima, kad god se održavali. Glasajte često i svugde; u vašoj zemlji, vašoj državi, vašem gradu, vašem komšiluku, vašoj školi. Glasajte da biste nešto odabrali, glasajte da biste nešto odbili – stoji u izjavi.

Pesmu “People Have the Power” napisali su zajedno Peti i Fred ‘Sonic’ Smit, a objavljena je na njenom albumu “Dream of Life” iz 1988. godine.

HL/Izvor: ravnododna.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime