Pedro Paskal dobio ulogu u najpopularnijoj seriji na svetu, a onda – zaboravio na to

0
515
Pedro Paskal - The Last of Us, promo
Oglasi

Glumac Pedro Paskal otkrio je u šou Džimija Falona kako je zaboravio da je dobio ulogu u trenutno najpopularnijoj seriji na svetu “The Last Of Us”.

Paskal se prisetio noćnih Zoom poziva koje je imao sa kreatorom serije Kregom Mazinom i tvorcem video igre na kojoj je serija bazirana Nilom Drakmanom.

Stiven King ima zamerku na treću epizodu serije “The Last of Us”: 16km od Bostona? Nije nego…

U to vreme je, kako je ispričao, bio u Londonu i dobio scenario za “The Last Of Us”. Dodao je kako je već bio obožavalac serije “Černobilj”, koju je takođe radio Mazin za HBO, i da je odmah nakon čitanja scenarija poželeo da razgovara sa njim.

Zvezda “The Last of Us” pala na vozačkom jer su joj smetali plakati s njenim likom…

Problem je, međutim, što je Paskal bio u Londonu, a Mazin i Drakman su bili u Los Anđelesu.

– Ostao sam budan do kasno u noć zbog tog Zooma. I onda, u jednom trenutku, bilo je baš kasno, a morao sam ujutru da ostanem. Uzeo sam ‘ambijen’ (pilulu za spavanje) da bih zaspao za svaki slučaj, pošto su mi podigli i adrenalin, i nadu. Ali onda sam primo poziv da sam dobio ulogu, i to nakon što sam popio ‘ambijen’ –ispričao je Paskal kroz smeh.

Glumac je dodao kako je verovatno bio uzbuđen, ali da se ne seća, kao i da je do jutra potpuno zaboravio da je dobio ulogu.

Prva stvar koja mu je ujutro pala na pamet je kako baš želi ulogu u “The Last Of Us” i da je spreman da ceo kraj telefona čeka odgovor da li ju je dobio.

Već su “namirisali zlatnu koku” … Stiže i druga sezona serije “The Last of Us”?

Srećom, na telefon su već počele da mu stižu poruke sa čestitkama na novoj ulozi.

– Da pisalo je nešto kao: ‘O, čestitam. Toliko smo srećni zbog tebe’, kad sam pogledao na telefon, i pomislo sam: ‘Strava! Dobio sam posao’ – ispričao je Paskal.

Serija “The Last Of Us” trenutno je najgledanija serija na planeti. Reč je o adaptaciji popularne postapokaliptične video igre, u kojoj gobalna pandemija uništava civilizaciju, a jedan preživeli dobija zadatak da se postara za četrnaestogodišnju devojčicu koja je možda poslednja nada čovečanstva.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime