Paramore tizovali “The News”, još jednu pesmu s novog albuma “This Is Why”

0
331
Paramore - This is Why, cover
Oglasi

Paramore je ponovo delimično predstavio novi materijal na svom TikTok profilu.

U novom videu, frontmenka Hejli Vilijams predstavlja novi singl pod nazivom “The News” i otkriva datum kada bi pesma trebalo da stigne. Singl bi trebalo da bude predstavljen na njihovom predstojećem albumu “This Is Why”- kako je predstavljeno na njegovoj listi numera – koji je zakazan za objavljivanje 10. februara 2023.

Hejli Vilijams, sjajna pevačica benda Paramore, na molbu fanova objavila svoj drugi solo album na vinilu

Dok potpisuje narezanu kopiju pesme njenim naslovom, ona takođe piše i reč ‘gvizzle’, što je navodno ime obožavaoca koji će biti primalac prvog primerka. Uz potpis ispisuje i datum 8. decembar, kada će singl biti zvanično objavljen. Zatim ga stavlja u paket spreman za slanje poštom.

Obožavalac poznat kao “gvizzle” je kasnije odgovorio na TikToku, izjavljujući: “Doslovno ni je sada stiglo poštom” i “Život trenutno nije stvaran”.

Pogledajte spot za “This is Why”, prvu novu pesmu benda Paramore posle 5 godina

Iako je snimak kratak, čuje se kako odjekuje hipnotički glas Vilijamsove na podlozi džez alt roka, pre nego što zastane, a monotona kolekcija glasova jasno kaže  naslov – “The News”.

@paramoreofficial @gwizzle ♬ The News – Paramore

Tokom poslednjih nekoliko meseci, Paramore je tizovao delove predstojećih pesama na svojim TikTok i Discord nalozima.

Alt rokeri su u septembru podelili naslovnu numeru novog albuma “This Is Why” i od tada je sviraju na svojoj američkoj turneji.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime