Paket teškaša u DOB-u… Immolation, Melechesh i Azarath stižu 17. septembra

0
232
Oglasi

Paket koji će sigurno obradovati fanove ekstremnog metal zvuka stiže u Srbiju u vidu bendova Immolation i Melechesh. Kao specijalni gosti nastupiće bend Azarath.

Photo: Promo
Photo: Promo

Koncert će biti održan u nedelju, 17. septembra u Domu omladine Beograda sa početkom u 20:00 časova i u organizaciji MH Concerts i Serbian Hellbangers.

Immolation/ Photo: Promo
Immolation/ Photo: Promo

Immolation ne treba previše predstavljati – death metal ratnici na sceni su od davne 1986. godine. Do sada su objavili ukupno 10 studijskih albuma, od kojih se poslednji ” Atonement” (Nuclear Blast) pojavio na tržištu početkom godine.

Melechesh/ Photo: Promo
Melechesh/ Photo: Promo

Prognanici iz Izraela, Melechesh, inovatori mesopotamijskog thrashing black metala ponovo će se susresti sa domaćom publikom, jer su prethodnih godina nastupali na koncertima sa bendovima Nile i Vader.

Biće to prilika da se čuju starije numere ovog sastava, ali i poneka nova, jer bend uveliko radi na nasledniku albuma “Enki” iz 2015. godine (Nuclear Blast).

Azarath/ Photo: Promo
Azarath/ Photo: Promo

Poljski black death metal bend Azarath nastupiće isto veče kao specijalni gosti. Ovaj bend predvodi Inferno, aktuelni bubnjar benda Behemoth.

U narednom periodu biće objavljen još jedan bend koji će nastupiti isto veče kao gost u Domu omladine.

Premijerno i akskluzivno, ulaznice će moći da se kupe na predstojećem Suffocation koncertu u Fabrici 13. avgusta po ceni – prvih 50 ulaznica 1.500 dinara.

Standardna pretprodaja na svim prodajnim mestima (Eventim, Felix, Mungos) počinje 15. avgusta:
– akcija, prvih 50 ulaznica 1.500 dinara (ako ne budu rasprodate 13. avgusta)
– pretprodaja 1.900 dinara
– na dan koncerta 2.300 dinara

Izvor: SMP

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime